Black BoX je društvo borilnih športov, ki izvaja treninge v sklopu mešanih borilnih veščin – MMA. Treningi potekajo petrkat tedensko v telovadnici na Vojkovi 63 v Ljubljani. Treningi so prilagojeni vsem stopnjam znanja in fizične pripravljenosti, zato se jih lahko udeležijo tako začetniki, kot izkušeni borci.

V društvu borilnih športov Black BoX treniramo vse aspekte MMA, zato so treningi okvirno razdeljeni na posamezne ravni borbe.

Treningi potekajo tudi na Vrhniki dvakrat tedensko v telovadnici na Osnovni šoli Antona Martina Slomška. Seveda želimo, da bi fantje na tekmovanjih dosegali čim boljše rezulate, zato so tudi treningi primerne kvalitete. Poleg treningov, ki potekao v telovadnici na Vojkovi se večkrat dogovorimo tudi za skupne sparinge z drugimi klubi.

Kot klub smo zelo aktivni tudi na tekmovanjih. Redno se udeležujemo Slovenske MMA Lige in fantje na ligi dosegajo več kot uspešne rezultate. Udeležujemo se tudi različnih MMA lig in tekmovanj v tujini, še posebej na Hrvaškem – do zdaj fantje tudi iz tujine še niso prišli domov brez medalje. Poleg MMA lig se naši tekmovalci seveda udeležujejo tudi različnih tekmovanj kot so tekmovanja grapplinga in slovenske boksarske lige, kjer si nabirajo izkušnje in nova znanja. Vsi dokazujejo da se s trdim delom, vztrajnostjo in treningi lahko daleč pride.

Vsak, ki se nam želi pridružiti je pri nas več kot dobrodošel, saj smo kot velika družina.

TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME!