MMA

Opis

Na MMA treningu se naučite, kako združiti vse različne sloge, ki se jih naučite pri nas, vključno z: boksom, tajskim boksom, submission grapplingom, rokoborbo itd., Razvite se v popolnejšega borca in postanite bolj samozavesti.

BOKS

Opis

Treningi so zasnovani zelo dinamično. Vsi udeleženci programa hitro pridobijo kondicijo in znanje osnovnih tehnik, ki so zelo pomembne pri nadaljnem sistemu učenja. Naše treninge odlikuje uspešna šola boksa v katero se lahko vključijo začetniki in nadaljevalci.

TAJSKI BOKS

Opis

Tajski boks kot vrsta borilne veščine je izredno učinkovita metoda bojevanja in samoobrambe. Učijo se ga pripadniki specialnih enot, vojske in policije. Posamezniki se odločajo trenirati tajski boks iz različnih razlogov: telovadba, tekmovanje, samoobramba ali ljubezen do same borilne večine.

GRAPPLING

Opis

Trening zajema grappling – submission za MMA, vključno z meti, vzvodi in pozicijskimi prehodi za obrambo ali predajo nasprotnika z uporabo finančnega vzvoda.

BOOT CAMP

Opis

Boot Camp je oblika funkcionalne vadbe, pri kateri so ključne tri stvari – uporaba lastne teže, enakomerno aktiviranje vseh mišičnih skupin in skupinska motivacija. Vaje so tehnično različno zahtevne, vendar jih posameznik brez težav lahko prilagaja svojim zmožnostim in sposobnostim. Osnovni treningi so sestavljeni iz skupin vadb, kot so na primer skleci, trebušnjaki, poskoki, dviganje uteži in drugih predmetov, počepi, tek in raztezanje. Pri tem je nepogrešljiva uporaba elastičnih trakov, kettlebellov in podobnih športnih pripomočkov. Treningi so skupinski in potekajo v intervalih z vmesnimi odmori, saj je vadba visoko intenzivna. Boot Camp vadba ne pozna meja in je lahko izredno zanimiva!

INDIVIDUALNI TRENINGI – pokličite ali nam pišite za termin

Ponujamo tudi individualne treninge z osebnim trenerjem. Primerni so za posameznike in posameznice, ki:

  1. želijo imeti fleksibilen urnik treningov
  2. želijo vadbo popolnoma prilagojeno svojim željam in potrebam
  3. želijo hitreje napredovati v vseh aspektih treninga
  4. želijo oblikovati svoje telo in izbojšati svoje počutje
  5. se zavedajo, da je dobra telesna pripravljenost nujna za doseganje visokih rezultatov na vseh drugih področjih.

Dodatno omogočamo tudi posvet s strokovnjakom na področju prehrane. Na željo posameznika naredimo tudi meritev telesne sestave in podamo informacije na področju zdravega prehranjevanja.